Halloween Pompoenmannetjes

Halloween is de tijd waarin u hen tegen kunt komen. Het pompoenmannetje en het pompoenvrouwtje. Met hun grote pompoenhoofden zie je ze niet snel over het hoofd. Maar als het donker is, kunnen ze opeens voor je neus staan! Met hun grote hark en emmer scharrelen ze rond. Ze zijn speels en soms een beetje ondeugend, houden van plagen. Ze kriebelen op je rug, tikken op je schouder en doen dan net of ze van niets weten of lopen soms een stukje met je mee. Ze doen vaak niet wat je verwacht. Het zijn eigenlijk grote kinderen. Nieuwsgierig als ze zijn reageren ze op alles om hen heen. Video Pompoenmannetjes.

Ze duiken overal op: feesten, Halloweenfeesten, evenementen, winkelcentra en natuurlijk alles rondom Halloween. Ze zijn erg lief voor kinderen en kinderen zijn op hun beurt weer gek op hen, al vinden ze het vaak wel spannend. Pompoenmannetjes: ze zijn hard van buiten, zacht van binnen. Om op te eten! 

typetje pompoenmannetjes 1  typetje pompoenmannetjes 2 typetje pompoenmannetje 1  typetje pompoenmannetjes 3typetje pompoenmannetje 2typetje pompoenmannetje 3   typetje pompoenmannetjes 4 typetje pompoenmannetjes 5 typetje pompoenmannetjes 6 typetje pompoenmannetjes 7typetje pompoenmannetjes 8