Sint en Piet

sinterklaas 1Sinds 29 jaar komen wij bij particulieren, bedrijven en kinderdagverblijven. Professioneel, geloofwaardig en met veel plezier. Een kinderfeest zoals het hoort. Sint is een kindervriend en hij praat graag en makkelijk met hen. Meestal wandelt hij ook even tussen de kinderen door, informeert belangstellend naar hen en maakt ook samen met de pieten en kinderen een dansje. Sint voelt kinderen goed aan, hij heeft ook een pedagogische achtergrond van de Pabo.

Sint is acteur en kan goed improviseren en inspelen op de situatie. Hij praat op ongedwongen wijze met de kinderen en volwassenen, kan goed luisteren en weet altijd gevat te reageren. Voor de geloofwaardigheid zijn kostuums, schmink en spel tot in de puntjes verzorgd en van goede kwaliteit. Zie video Sint.

"Bedankt Jeroen en je hulpen voor een fantastische sinterklaasontmoeting. De kleintjes, maar ook de groten waren dolenthousiast. Wij hebben meerdan genoten van jullie bezoek, de kinderen hebben het nog over die dans-sinterklaas". Kdv de Baarsjes

Eerder speelde Free Fantasy sinterklaas voor ABN-Amro, Albert Heijn hoofdkantoor, winkeliersvereniging Olympiaplein, Gifted Minds international School, Musqueteer consulting, Scantech, Partou kinderopvang, JPR Advocaten, Amsta A'dam, e.a.  

sinterklaas 2sinterklaas 3   sinterklaas 4 sinterklaas 5