Typetje dokter

Een echte arts zonder grens. Een arts met gebruiksaanwijzing. Hoeveel mensen hij al NIET heeft geholpen. Niet alleen een huisarts, maar een Open Huisarts. Hij is op zoek naar patiënten en weet u te vinden. Patiënten lopen niet met hem weg, maar voor hem weg.
Geeft u altijd iets mee, want "een echte dokter geeft je altijd iets mee". Bijv. een pilletje waar u 3x daags naar moet kijken. Of een recept in een onleesbaar handschrift.  Hij kan uw hartslag onderzoeken en merkt dan bij vrouwen dat die omhoog gaat als ze hem diep in de ogen kijken. Dokter Quak in actie
 
typetje zuster en dokter 8typetje dokter 9

typetje dokter 3typetje dokter 8 typetje dokter 4typetje dokter 7 

Dokter act

Hij kan uw reflexen testen door een tik met de hamer op uw knie. "Voelt u dit? Ik voel nl. helemaal niets". Of hij weet nog dat u de vorige keer met vage klachten bij hem kwam en dat hij u toen een vaag advies heeft gegeven. Hij verwijst wel eens door. Naar internet. Als u geen klachten heeft, kan hij u daar wel aan helpen.

Veel patiënten komen niet meer bij hem terug. Dat kan 2 dingen betekenen: of ze zijn geholpen of helemaal niet. Het is aan u te ontdekken wat dokter Quak voor u niet kan betekenen. Eén ding is zeker: u zult er hard om kunnen lachen. En dat is ook een medicijn.
Zijn broers: Johnnieboswachter Houtniet en ober.