Typetje pizzakoerier, pizzabezorger: straattheater

Daar komt Luigi aangereden op zijn brommer. Een altijd vrolijk typetje. Excusi dat hij nu pas komt voor de pizza die u gisteravond besteld had. "Iek heb hier die pizza's van giesteren. Ies mijn specialiteit." Gister liep alles fout: brommerpech, ruzie met de vrouw en de brug stond open. Maar nu is hij er wel! Met zijn charmante italiano-glimlach probeert hij u te vermurwen.
  

Typetje pizzakoerier als straattheater

Hier ziet u hem in actie op een groot straattheaterfestival video pizzakoerier op straattheaterfestival.
 
typetje pizzakoerier 11 typetje pizzakoerier 2 
typetje pizzakoerier 4typetje pizzakoerier 12  typetje pizzakoerier 13 typetje pizzakoerier 6typetje pizzakoerier 14 typetje pizzakoerier 16   typetje pizzakoerier 10typetje pizzakoerier 17 typetje pizzakoerier.11 typetje pizzakoerier 18     

Bestelling plaatsen bij pizzakoerier

U kunt ook ter plekke vast een nieuwe bestelling bij hem plaatsen. Hij bezorgt in Nederland! Voor de verdere plekken moet hij dan wel de dag ervoor al vertrekken om op tijd te zijn. "Iek ga deze keer echt voor oe zorgen datte pizza ook echt op tijd komt. Kaaik ien mijn blauwe ogen: je koent mij vertrouwen."  Hij kan ingezet worden op een feest, evenement, privé-feest, jubileum, Italiaans themafeest, tuinfeest, straatfeest.

Favoriete pizza

Luigi woont nu 12 jaar in Nederland, hij heeft een Nederlandse vrouw, Margarita. Dat is dan ook zijn favoriete pizza. Nederland is inmiddels ook een beetje zijn land geworden. Al bljf je horen dat hij uit Italië komt. Daarom praat hij dan ook graag met iedereen, om zijn Nederlands te verbeteren.