Typetje Johnny huren

 
Bling-bling uit Amsterdam. Dat hij daar vandaan komt, hoor je al na 2 woorden. Praatjes voor tien. Een grote mond, een klein hartje. Heeft overal een antwoord op. Hij heeft ook overal verstand van, of in ieder geval een mening over. Komt altijd onverwachts op een feestje, receptie of bijeenkomst binnenlopen en maakt met iedereen een praatje. Johnny geeft je al snel het gevoel dat je elkaar al jaren kent. Hij is een gevoelsmens. "Ik ken mense goed peile", zegt hij zelf. 
Ook al is hij een snelle jongen, Johnny werkt gewoon van 9 tot 5. Van 9 uur 's avonds tot 5 uur 's ochtends. Hij doet daar altijd een beetje vaag over. "Ik zorg ervoor dat mensen blij worden en blijven". Hij is "goud". Misschien niet goudeerlijk, maar altijd optimistisch, adrem en vol humor. Dat is die typische Amsterdamse gein.
 

typetje Johnny 1typetje Johnny 10typetje Johnny 8typetje Johnny 9typetje Johnny 3typetje Johnny 4typetje Johnny en Anita 9typetje Johnny en Anita 4typetje Johnny 6

Soms komt hij met  Anita. Qua lef en grote mond doet zij in niets voor Johnny onder. Zij zijn aan elkaar gewaagd en dol op elkaar. Al vindt ze het wel lastig dat John het vaak ook erg gezellig met vrouwen heeft. "Ik ken me goed in hun verplaatsen", zegt hij. "En ik weet het: ik mag er alleen maar naar kijke". Uiterlijk is voor hen erg belangrijk: gouden kettingen, ringen, kleding, haar: alles moet tiptop in orde zijn. Dansen doen ze erg graag en wanneer de gelegenheid er is, zul je hen dan ook op de dansvloer vinden: vol passie en overgave. Hun motto is: leef met lef!

Als hij ergens binnenkomt waar hij niemand kent, dan noemt hij zich een vage kennis, of een relatie van iemand. Hij kent overal altijd wel iemand. En iedereen kent Johnnie. "Ik hep iets met mense."  Als u Johnnie wilt uitnodigen op uw bijeenkomst, feest of evenement, dan gaat er iets gebeuren en zal hij u verrassen met zijn verschijning en de gesprekken die hij met uw gasten voert.
Enkele broers: burgemeester Wil, foute ober, smoezelige kok en gastheer.