Typetje burgemeester

typetje burgemeester 1

De vrolijkste burgemeester van Nederland. Mag op uw feest, receptie of bijeenkomst niet ontbreken. Indien gewenst kan hij een komische speech op maat maken en houden. Iemand kan door hem op een vrolijke manier in het zonnetje worden gezet. Verder mengt hij zich tussen de gasten en drinkt een "glaasje" mee.  
 

Ook kan hij de gasten bij de entree verwelkomen. Hij houdt van mensen en geeft iedereen meteen het gevoel welkom te zijn. Maakt graag met iedereen een praatje. Is heel erg voor het milieu, als het maar een goed milieu is. Voor openingen is hij degene die u moet hebben. Voor een bedrijfsopening, opening van een winkel, opening van een winkelcentrum, voor het doorknippen van een lintje of een ludieke opening is hij de aangewezen persoon.

 

typetje burgemeester 2typetje burgemeester 15typetje burgemeester en vrouw 5typetje burgemeester 21typetje burgemeester 5typetje burgemeester 8typetje burgemeester 9typetje burgemeester 11typetje burgemeester 17typetje burgemeester 14 typetje burgemeester 12typetje burgemeester 22 typetje burgemeester 4

Burgemeestersechtpaar

Soms komt hij samen met zijn vrouw Claire. Hij heeft haar leren kennen toen ze vroeger bij een slijterij werkte. Hun huwelijksreis ging naar Frankrijk, naar de plaats Cognac. Zij is zijn steun en toeverlaat. Als de cognac op is, is zij ook letterlijk zijn steun. Er heeft ooit een goudvis in zijn glas gezeten, maar die is een keer per ongeluk bij een slok naar binnen gegleden. De vis zit er nog steeds en geeft hem soms kriebels. Geen vlinders, maar goudvis in de buik. En zodra het donker is, wordt hij vanzelf de nachtburgemeester.

Enkele van zijn broers: pizzakoerier Luigi, kapitein Droogsloot  en beveiligingsagent Mobiele Snor.      

Feestburgemeester

Of het glas nu halfvol of halfleeg is, hij heeft altijd een glas in zijn hand. Aan de stand van de cognac in het glas kan hij zien hoe laat het is. Als het glas leeg is, is het bijv. tijd om naar huis te gaan. Nooit meer dan één glas per dag, want hij volgt een kuur op doktersrecept. De dokter heeft gezegd dat hij de kuur moet afmaken, anders maakt de kuur hem af. Wanneer hij in de auto wordt aangehouden, kan hij zeggen: "Ik heb er maar eentje op". 

Zeer geschikt als entree-act, op feest, receptie, evenement, tuinfeest, jubileum, verjaardagsfeest, personeelsfeest, bedrijfsfeest, privé feest en ook voor straattheater en een straattheaterfestival. Voor iedereen een vriendelijk woord, ad rem en persoonlijk. Voor speciale gelegenheden, zoals een huwelijksfeest, bruiloft, jubileum, 40e verjaardag, 50e verjaardag, 60e verjaardag, 65e verjaardag, 70e verjaardag, 75e verjaardag, 25-jarig huwelijk, 40-jarig huwelijk kan hij een op maat gemaakte komische speech schrijven en uitvoeren. Dit is kostenloos en wordt als service aangeboden. Zie video burgemeester speech video speech burgemeester.