Referentie opening De Woonschakel

T.g.v. de officiële opening hebben de genodigden genoten van de verschillende acts en improvisaties. Ad rem en op een alerte, geestige wijze en daarbij ook nog eens heel subtiel inspelend op de beleving en reacties van de gasten, wist Jeroen snel de harten van de gasten te veroveren. 

Referentie KNGF (Koninklijk Nederlands Geleidehondenfonds)   

Wij waren erg blij met de Pompoenmannetjes. Het zit er dik in dat we dit volgend jaar zullen herhalen. Dank voor de fijne samenwerking en jullie bijdrage aan ons doel.

Referentie BSN Medical, congres Delta-Cast Soft                                                                                                   Vanuit onze kant willen we jou en Marcella bedanken voor de prima uitvoering van de verschillende karakters. Wat mezelf heel erg opviel, bij jullie beide, was de dosering van het geheel, perfect passend in het event. Timing is m.i. essentieel bij uitvoering van typetjes. Vanuit zowel het BSN kamp als de klantengroep heb ik veel complimenten mogen ontvangen.

Referentie gemeente Vlaardingen, woonbeurs

Bouwvakkers  Bouwe en Douwe waren een zeer geslaagde entree act. De bezoekers werden vrolijk en grappig onthaald op de rode loper en begonnen daardoor hun bezoek aan de woonbeurs met een glimlach. Ze voelden goed aan welke grap bij wie in goede aarde viel en bleven de hele dag door enthousiast. Hun improvisatievermogen was groot, waardoor ze verrassend inspeelden op allerlei situaties.         

Referentie Friesland Campina 

Op een afscheidsfeest speelde jij restauranthulp, burgemeester, kok en Johnnie. Met veel   enthousiasme bracht jij deze figuren tot leven. We hebben genoten van jouw acteren en de   manier waarop je je aandacht per tafel verdeelde. Vooral de manier waarop je dat deed vonden   wij prettig. Bedankt voor je inzet en mogelijk tot ziens.

Referentie congres PZO, Dag van de Zelfstandige
De manier waarop je onze doelgroep benaderde en aanvoelde, alsmede de flexibiliteit in keuze van de acts en je aanpassing en improvisatie ter plekke werden bijzonder gewaardeerd. Dit heeft absoluut bijgedragen aan het succes van deze dag.

Referentie feest Westlandtheater De Naald

Hij verraste het publiek in wisselende gedaantes en types. M.n. door zijn vermogen om razendsnel van type te wisselen en met het grootste gemak in te spelen op iedere situatie en iedere reactie vanuit de aanwezigen.

Referentie huwelijksfeest

We lachen nog steeds hardop als we eraan denken. Mede dankzij jou was het ijs meteen gebroken. Het is echt geweldig hoe je ervoor gezorgd hebt dat mensen die elkaar nog niet kenden met elkaar in gesprek raakten. Je hebt zelfs de meest gereserveerde gasten hartelijk laten lachen. Waar men ook zeer van genoot was hoe de andere voorbijgangers bij de act werden betrokken. Toen je als kok binnenkwam begreep zelfs het hotelpersoneel het niet helemaal. Er was een ober die geshockeerd aan een collega vroeg hoe het mogelijk was dat iemand van het keukenpersoneel zo smerig door het Amstel Hotel mocht schuimen. Johnnie heeft het hart van ons en al onze gasten gestolen. Ondanks de voorkennis die we hadden heb je ons net zo verrast als onze gasten.

Referentie feest Hampshire Hotel Groningen

Onze gasten hebben zijn optreden als verrassend en ontwapenend ervaren: precies hetgeen wij voor ogen hadden. Wij bevelen Jeroen van harte aan als tailor-made acteur voor (bedrijfs-)feesten en partijen.

Referentie Ministerie van Soc. Zaken en Werkgelegenheid
Ministerie van Soc. Zaken en Werkgelegenheid

Gastheer tgv het werkbezoek van dhr. Aboutaleb. Op de momenten die nodig waren was hij er. Jeroen voelde goed aan wat er van hem verwacht werd. 

Hij kan goed schakelen.

Referentie Arbo Unie

Iedereen moest hard lachen om dokter Quak en de dagzuster. Er was zelfs een collega die heel  nieuwsgierigvroeg of dit nu ook Arbo Unie collega’s waren! Hij stak zijn duim omhoog en zei: “Geweldige act”.  Jullie hebben je rol dus voortreffelijk gespeeld. Het slotverhaal van Johnny en Anita was heel goed afgestemd op wat ik eerder had gemaild en voor iedereen heel herkenbaar.

Referentie beurs DLV Plant B.V.

DLV plant

  Voor de Hortifair beurs hebben wij Jeroen ingehuurd. Bezoekers wilden massaal met hem op de foto en hij      bracht hen in contact met de standbemanning. Jeroen weet voor iedereen de drempel te verlagen.

Referentie straattheater Boerenmaandag

Wij zijn vol lof over jou. Het is heel bijzonder om te zien hoe jij reageert op hetgeen om jou heen gebeurt. Je past je direct aan aan de persoon die tegenover jou staat. Echt heel knap!

Referentie Raisin Hope 

Wij hebben genoten van jouw presentatie en rol als gastheer. Jouw manier van optreden past uitstekend bij ons evenement en zorgt absoluut voor een leuke sfeer. 

Referentie Stichting De Kleine Lettertjes

Dank je wel voor je geweldige rol als scheidsrechter en voorlezer. Het was fijn dat het jou lukte om toch telkens weer het springkussen leeg te vegen en de aandacht naar het boek te leiden. Petje af! 

Referentie huwelijksfeest, Amstelhotel Amsterdam
Wij willen je bijzonder hartelijk bedanken voor de wijze waarop jij ons feest luister hebt bijgezet. Je creatie als ober was zelfs voor een groot gedeelte van het personeel van het Amstel Hotel zodanig dat zij dachten dat jij een nieuwe medewerker was. Belangrijk vonden wij dat door jouw aanwezigheid veel ruis ontstond waardoor mensen met elkaar gingen praten en mede daardoor is een hele ontspannen en gezellige sfeer ontstaan. De wijze waarop je ook met de verschillende kinderen bent omgegaan, sprak ons aan. Wij waren blij dat jij er was.

Referentie Spoorwegmuseum, publieksdag
Wij willen je graag hartelijk bedanken voor je inzet en je onverwoestbare humeur. Het was leuk om te zien dat de bezoekers het geweldig vonden. Mede door jouw inzet is het evenement zo’n succes geworden. Jouw combinatie van entertainen en het informeren van bezoekers was echt helemaal super.

Referentie Koningsdag Bergambacht

Jeroen heeft de afgelopen jaren heel wat typetjes laten zien die door de bevolking goed zijn ontvangen.  Of hij nu pizzabezorger, burgemeester met een glas cognac, bomenverzorger of fotograaf was, het was altijd een succes.

Referentie gemeente Amsterdam, gemeentesecretaris

Ik wil je nog hartelijk bedanken voor je optreden.  Lied en teksten waren zeer toepasselijk. Margot en de collega’s hebben er enorm van genoten.

Referentie gemeente Voorschoten
Jeroen als boswachter Houtniet is geweldig entertainment. Zijn enthousiaste ontvangst van de aanwezige kinderen, zijn omgang met de kinderen, zijn geweldige voorbereiding: hij was een fantastische aanvulling op ons programma en absoluut een kers op de taart. Ook de samenwerking en samenspel met de mannen van de organisatie was erg mooi om te zien. Daardoor voelde het echt alsof hij onderdeel was van de organisatie. Hij weet wat schieten is, zowel verbaal (ad rem) als op de jacht (een prachtige rol). Voor volgende evenementen zullen we zeker aan hem of één van zijn “broers” denken.

Referentie feest verjaardag 50 jaar (Abraham)

Iedereen heeft genoten van je fantastische optreden! Als boswachter varrassend, als kok lekker gek en als burgemeester hilarisch! En als Sjonnie de icing on the cake. TOP! 

Referentie presentator livestream debat

Jeroen heeft de presentatie gedaan van de livestream uitzending van het Stedelijk Debat te Den-Haag. Hij deed dit zeer professioneel. Hij interviwde o.a. Jesse klaver op geheel eigen wijze.Tevens kon hij flexibel omgaan met de wijzigingen in het programma. Het was heel fijn samenwerken met Jeroen. 

Referentie evenementenbureau Plan X Events                                                                                                               Ik vind dat je op ons bedrijfsevenement een goede prestatie hebt neergezet. In elke animatie “kroop” je er helemaal in. Mijn compliment.

Referentie D.S.K. diergeneeskundige studentenkring                          

Afgelopen zaterdag super vermaakt met Jeroen op de drafbaan Wolvega bij Peerdepieten. Warm welkom en schitterende acts. Bedankt!

Referentie Ladies Night Hyundai dealer garage

Nog erg bedankt voor je bijdrage aan de Ladiesnight. Het was erg leuk aan elkaar gepraat, je paste je geweldig aan aan de situaties die ontstonden en deed gezellig mee. Leuke reacties ontvangen.

Referentie gemeente Den Helder

Wat hebben jullie de blikmikkers op een geweldige manier gepromoot op de middelbare school Scholen aan Zee.

Referentie PMS Promotie, Joke van Akkeren

Jeroen is een heel serieuze en hard werkende artiest, waar mensen zoals ik heel blij van worden!

Referentie privé feest bij mensen thuis

Hartelijk dank voor je optreden op ons feest. Iedereen heeft zeer genoten van jouw typetjes, jouw manier van aanpassen en het feit dat je er was (en niet was) op de juiste momenten.

Referentie Pharmacin B.V.

We hebben van iedereen alleen maar positieve reacties gekregen!!! Zelf vond ik je optreden erg leuk, de anecdotes waren goed en je opkomst en toespraak als loco-burgemeester had uiteraard niemand verwacht. Op deze manier met jou als spreker namens ons bedrijf was echt perfect!

Referentie Huurders Belangenvereniging Bollenstreek

Juist vanwege de taaie stukken die tijdens de vergadering passeerden, was jouw ingetogen humor grandioos ter compensatie. Prima aangevoeld en ter plekke op het publiek afgestemd. Je bent een vakman Jeroen!

Referentie Rabobank Graafschap-Noord

Free Fantasy heeft een belangrijke rol gespeeld tijdens de Dag van onze Leden. Als gastheer, fotograaf en beveiligingsagent. En met deze typetjes heeft hij duidelijk een opdracht kunnen vervullen. Hij nam zelfs onze leden mee naar de ‘Babbelbox’ om de avond te evalueren. Wij hebben genoten!

Referentie Provincie Zuid-Holland, personeelsfeest 

Ons personeelsfeest was een reuze succes!! Mede dankzij de typetjes. Heel passend bij het thema ‘jaren 70 feest’. Tijdens dinerbuffet een geweldige kok met rastahaar en peuk in zijn mond. Sjonnie en Anita paaldansend op de dansvloer. Opvallend liepen de fotograaf en visagiste door het publiek. En tot slot een superduo beveiligingsagenten (op brommertje) met megafoon omroepend ‘willen de mensen die blijven, niet weggaan!!’. Dank voor jullie enthousiasme. 

Referentie familiedag DLV Plant B.V.

De hele dag hebben we enorm genoten van de verschillende personages van Jeroen. Als boer Harm, jager Houtniet, fotograaf en vieze kok zorgde hij voor grappige situaties. Zijn aanwezigheid werkte zeer ontspannen en bovendien neemt hij een deel van de gastheerrol op zich. Volwassenen voelen zich welkom en ervaren dat er zorg is besteed aan hun komst. Kinderen genieten van de gekke typetjes die hij neerzet. Ook is het erg prettig dat hij goed meedenkt in de organisatie en de logistiek van de dag. Kortom, de dag was zeer geslaagd, mede dankzij de aanwezigheid van Free Fantasy.

Referentie politieacademie Amsterdam 

Jeroen, bedankt voor het opluisteren van het afscheidsfeest van de academie. Mede dank zij jou hebben we een heel gezellige avond gehad. Wat collega’s betreft mag Johnnie Jordaan nog wel eens langs komen voor de gezelligheid.

Referentie huwelijksfeest

We willen je bedanken voor de leuke avond die je ons hebt bezorgt .We hebben ontzettend veel leuke reacties en complimenten gekregen en er waren aardig wat mensen die zich maar afvroegen wie gekke fotograaf was. Top en de foto’s zijn ook erg leuk. Alle lof aan jou!

Referentie Rabobank Hilversum, nieuwjaarsreceptie

Wij zijn super tevreden over Jeroen. De piccolo was een verrijking van onze receptie!

Referentie Kiwanisclub Leusden, sinterklaasbezoek 

Jeroen speelde op onnavolgbare wijze sinterklaas op onze bijeenkomst. Niemand is zo ad rem als Jeroen. Hij wist een ieder die het lef had uit de hoek te komen op charmant wijze weer terug. Een genot om te ervaren, Bedankt !

Referentie Siemens Nederland B.V.

Ter ondersteuning van onze Spaanse week heeft Jeroen op een enthousiaste en professionele wijze als sinaasappelplukker opgetreden. Hij paste zich prima aan het publiek aan en wist op die manier vele bezoekers, zo’n 700 per dag, een lach op het gezicht te toveren. Wij zullen hem in de toekomst zeker opnieuw inzetten voor onze evenementen.

Referentie Pirson Refractories B.V.

Je act in de bus als hippie Kees was een groot succes! Iedereen vond het erg leuk. Kreeg alleen maar positieve reacties. Erg knap dat je niet uit je rol te krijgen was. We hebben er vandaag nog lekker over nagepraat. We hebben dan ook vreselijk gelachen toen je in Oldenburg uit de bus stapte, je liftbordje ophield en er meteen een auto stopte!!!

Referentie artiestenbureau Constant in Beweging

Hartelijk dank voor je coordinatie en uitvoering tijdens de Technische Unie-dag. Het was helemaal super. Ook over beide actrices heb ik heel veel enthousiaste reacties gehad. En het meezingen vond iedereen super leuk. Graag weer tot een volgende keer.

Referentie politie Midden- en West-Brabant

Jeroen Engeln heeft een optreden verzorgd bij een eendaagse van de Politie. Alles naar volle tevredenheid, heeft ons gebracht wat wij ervan gehoopt hadden. Ook het telefonische intake-gesprek vooraf hebben wij als zeer prettig ervaren! Bedankt voor de prettige samenwerking.

Referentie gemeente Breda

Wij zijn heel tevreden over de performance van de conducteurs. Ze deden het geweldig en gaven de informatiemarkt een vrolijke noot.

Referentie Kramp B.V. personeelsvereniging

We willen je bij deze hartelijk bedanken voor je kostelijke types op de jaarvergadering en feest van onze personeelsvereniging. We vonden jouw komische noot erg welkom om de vergadering niet al te serieus te laten zijn. Jouw typetjes zijn gewoon hilarisch en hier zal ook nog lang over nagepraat worden.

Referentie waterschap Friesland

Wat zat ik met mijn handen in het haar! Ik was op zoek naar een hele speciale openingsact… het nabootsen van een heuse ‘Watervlo’. En probeer die maar eens te vinden. Jij slaagde erin om als watervlo en boswachter een extra dimensie aan de opening te geven. Dank je wel voor je enthousiasme en het meedenken.

Referentie Unit 4 Agresso

Bedankt voor de prettige samenwerking met jou op onze klantendagen van Gezondheidszorg en van Personeel & Salaris. Het was prettig dat jullie zeer flexibel qua optredens waren. De gespeelde typetjes (nichterige fotograaf, gastvrouw, Sjonnie en Anita, obers en de schoonmakers) waren zeer komisch. Ook onze relaties reageerden hier leuk op. Verder zorgde het ‘inbreken’ als schoonmakers tijdens de presentaties, voor een leuke, ontspannen onderbreking.

Referentie Coneco B.V.

Voor ons kerstetentje waren we op zoek naar iemand die een gezellig en ongedwongen sfeertje kon maken en dat is hem zeker gelukt. Hij heeft diverse typetjes neergezet (Kerstengel, “vieze” kok, burgemeester en kerstman). Als burgemeester heeft hij een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet en dat deed hij erg leuk. Jeroen had zich van te voren ook ingeleefd in ons bedrijf, hij had zijn huiswerk gedaan en was daardoor zeer betrokken. Al met al was het voor ons een zeer geslaagde avond die mede namens Jeroen tot een groot succes is geworden. Chapeau Jeroen !!!!

Referentie personeelsfeest 

Jeroen, ik heb je afgelopen zaterdag aan het werk gezien op het personeelsfeest.. Je typetjes zijn super! De burgemeester zag er zeer goed uit. Ik en ook de mensen waarmee ik was geloofden eerst echt dat de (loco-) burgemeester aanwezig was op het feest. Toppie!!

Referentie Staatsbosbeheer

Dankzij jouw improvisatie was de openingshandeling onder leiding van beschermengel Andries fantastisch! Vooral het beeld van onze regiodirecteur en de Gedeputeerde van de Provincie die samen de bug afrenden om een geschilderde toegangspoort te doorbreken met een stormram vonden mijn collega’s geweldig! Het was een gezellige en informele opening, mede door jouw inbreng.

Referentie Bouwmaat Utrecht

Evenals voorgaande akties was ik van mening dat het geheel extra attentiewaarde zou krijgen door het inzetten van Free Fantasy. Na een korte briefing omtrend de lopende aktie is hij helemaal “los” gegaan. Veel klanten zijn op ludieke wijze aangesproken en ook nog eens geattendeerd op speciale aanbiedingen. Dit werd op de bekende hilarische wijze uitstekend gedaan door Jeroen.

Referentie Interkring Vers

Ontzettend bedankt voor je fantastische optreden Alle typetjes werden perfect neergezet! De “nichterige”fotograaf was subliem en zelfs de foto’s zijn goed gelukt. De speech als burgemeester van Hoevelaken was zeer professioneel. Aan interactie met het publiek geen gebrek. Ook ’s avonds bij het diner hebben wij van je genoten. Je mag ons gebruiken als referentie. Wij bevelen je van harte aan!

Referentie 25-jarig huwelijk

Wij vonden het heel leuk dat je tijdens het diner en de avond van ons 25 jarig huwelijk de boel kwam entertainen. Iedereen heeft ervan genoten. Nogmaals hartelijk dank.

Referentie café Den Pimpelaer

Leuke avond geweest, vooral de eerste sessie toen je als ober met ons team mee hielp. Het duurde zelfs in de tweede sessie nog vrij lang voor de gasten door hadden dat je dezelfde persoon was, zelfs de gastheer die nergens van wist heb je tot het einde van de tweede sessie beet genomen. 

Referentie Total, kerstparty personeelsvereniging

Wij willen je bedanken voor je optreden op onze kerstparty. Al de aanwezigen hebben enorm van je genoten. De typetjes die je speelde sloegen aan bij de aanwezigen. Zeker als kok heb je indruk gemaakt.

Referentie 35-jarig huwelijk                                                                                                                                               Bedankt Jeroen voor je optreden tijdens ons open huis en ons dineetje tgv ons 35-jarig huwelijk. Sommige van onze gasten zijn zich een hoedje geschrokken toen je uit de container kwam maar verder hebben zij en wij van je typetjes genoten. Veel succes in je verdere loopbaan en wij zullen je bij een ieder aanbevelen.

Referentie Krijco kerstborrel                                                                                                                                Bedankt voor je leuke optredens tijdens onze jaarlijkse kerstborrel voor personeel. Er waren zo’n 150 mensen, waarvan 40 kinderen. Iedereen die ik gesproken heb na de borrel was goed te spreken over de typetjes die je voor ons gespeeld hebt. Ook de kinderen waren erg enthousiast. 

Referentie timmerfabriek Bruschke                                                                                                                           Wat hebben wij een geweldige jubilieumavond gehad! De humor die je als typetjes hebt is ongekend. Wat hebben wij gelachen. Iedereen was erg enthousiast. Nogmaals bedankt voor de geweldige avond.

Referentie ABN-Amro, afdeling communicatie                                                                                                           Ter promotie van ons nieuwe personeelsmagazine hebben op onze 4 grote lokaties een acteur als krantenjongen ingezet. De acteurs van Free Fantasy begrepen direct wat onze bedoeling was en mede door hun enthousiaste en professionele inbreng is deze actie een groot success geworden. Hartelijk dank hiervoor. 

Referentie AH Gelderlandplein Amsterdam                                                                                                                   Wij hebben de optredens bij ons in de winkel (wandelende kerstboom en gemotoriseerde rudolph) enorm leuk gevonden. Klanten hebben het aan alle kanten gewaardeerd en ik heb waardering over hoe jullie inspeelden op de verschillende klanten die wij hebben.

Referentie AH Amstelveen bezoek Sint en pieten                                                                                                 Wij hebben wij Sint & Pieten in onze winkel gehad en dat was een zeer leuke en gezellige gebeurtenis. Succes verzekerd bij ouders en kinderen.

Referentie Ballast Nedam Bouw Midden, zomerborrel                                                                                                 Op onze zomerborrel wilden we de nieuwe medewerkers in “het zonnetje” zetten en iedereen laten weten wie hun nieuwe collega’s zijn. Dat laatste is mede dankzij Jeroen heel goed gelukt! De sfeer zat er vanaf het begin goed in en verscheen er bij iedereen een geamuseerde lach op het gezicht. Hartelijk dank hiervoor!

Referentie BAM International B.V.                                                                                                                                 Wij hebben genoten van het optreden van Jeroen, acteur Free Fantasy. Hij heeft op een uitstekende manier de rol van “purser” op zich genomen. Bij aankomst ontving hij onze gasten op een unieke manier en begeleidde hen naar de feestruimte. De gasten voelden zich hierdoor meteen welkom. Verder wist hij onze gasten op humoristische wijze te verrassen bij het aankondigen van sprekers en andere optredens. Zijn improvisatievermogen is groot en hij weet zich moeiteloos in zijn rol te verplaatsen. Wij kunnen Jeroen  van harte aanbevelen voor het op stijlvolle wijze begeleiden van een dergelijke bijeenkomstI

Referentie Bernardus Wonen                                                                                                                                        Wij hebben zeer genoten van het optreden van Jeroen Engeln tijdens onze kerstbijeenkomst. Vooral zijn Scrooge act, waarbij hij het aloude verhaal van Dickens op indrukwekkende wijze aan het gezelschap overbracht, heeft veel indruk op alle aanwezigen gemaakt. Mede dankzij zijn bijdrage is de kerstbijeenkomst zeer geslaagd. 

Referentie OLVG ziekenhuis, Dag van de Zorg                                                                                                       Dokter Quak en zuster Rosa zijn tijdens onze open dag met open armen en veel enthousiasme ontvangen. Bezoekers hebben genoten van een bijzonder leuk intermezzo. Jullie spraken jong en oud aan in een toch wel opvallende outfit voor een arts en verpleegkundige. En de adviezen waren ook niet alledaags. Het zorgde voor komische situaties en fotogenieke plaatjes. Bedankt voor jullie bijdrage. Jullie waren een welkome aanvulling op ons programma. Voor herhaling vatbaar.        

Referentie Party Factory                                                                                                                                          Jeroen is een echte uitblinker in zijn vak. Hij weet de types enorm goed neer te zetten en gaat fantastisch met de gasten en omstandigheden om. Echt een aanrader voor ieder feest

Referentie Bouwmaat Tilburg, 25-jarig bestaan                                                                                                   Jeroen is voor Bouwmaat geen onbekende. Al eerder was hij in staat feestjes en akties van Bouwmaat (in Arnhem en Utrecht) naar een hoger plan te trekken. Als geen ander weet Jeroen zich in te leven in de klanten en het Bouwmaat Team, daarbij het belang van een goed draaiende operatie niet uit het oog verliezend. Ook dit keer was het een genoegen Jeroen in ons midden te hebben.

Referentie Brandweervereniging Hendrik-Ido-Ambacht, 60-jarig bestaan 

 Jeroen verzorgde tijdens onze feestavond diverse typetjes en dat waren fantastische optredens! Hij ontving onze genodigden als beveiliger, vervolgens riep hij als “brandweerman” alle aanwezigen de zaal in en tijdens het diner zagen we hem nog twee keer terug… als hork-ober en als vieze kok. Deze komische optredens werden door onze gasten zeer gewaardeerd en dat gaf onze jubileumavond de juiste informele sfeer die wij voor ogen hadden.

Referentie Econosto Nederland B.V. 

 Wij hebben met 120 relaties deelgenomen aan Sail Amsterdam. Jeroen heeft op ludieke wijze vormgegeven aan diverse typetjes, zoals een kapitein, een fotograaf en een zeer creatieve dokter, hetgeen werd gewaardeerd door de aanwezigen. 

Referentie gemeente Amstelveen, Dag van het Park

Bedankt voor je inzet als “boswachter”. Je hebt veel mensen op het spoor gezet. Mijn collega’s konden dit goed merken op de kwekerij in de Braak. Ze hebben letterlijk het eelt op de tong moeten praten om alle vragen te kunnen beantwoorden. Maar hebben bijzonder genoten van deze belangstelling.

Referentie Eneco, nieuwjaarsbijeenkomst

 Ik wil je bedanken voor het leuke optreden dat je voor ons verzorgde in de haaienzaal van Diergaarde Blijdorp. Je vertolking van de kok en de bewaker waren al erg leuk, maar met name het inspelen op de lokatie door meteen het typetje “De Haaientemmer” in het leven te roepen (compleet met echte vis als voer!) vonden wij zeer inventief en zeker vermakelijk! Mede dankzij jou was onze nieuwjaarsborrel een succes, waarvoor dank!

Referentie PCM uitgeverij, open dag

Van cateraar Albron heb ik niets dan lof ontvangen voor het entertainment. Prettig om met professionele mensen te werken, bedankt voor jullie inzet!

Referentie kwekerij

De samenwerking en uitvoering waren in één woord geweldig. Acteur en actrice gaven blijk van groot improvisatievermogen. Wij waren erg onder de indruk. Ook de toevoeging van een actrice aan het team gaf het optreden een enorme impuls. De synergie van die twee samen is ongelofelijk groot. Ze voelen elkaar aan en maken er samen een compleet feest van.      

Referentie ROC Horizon College, open dag

Bedankt voor de succesvolle inbreng van de artiesten! Ze hebben de potentiële leerlingen met veel enthousiasme op electrische scooters door de school geleid Wij hebben er zeer van genoten en kregen ook heel plezierige reacties van onze doelgroep. Uit de vele enthousiaste reacties die wij van de leerlingen, ouders en docenten kregen bleek hoe geslaagd het optreden was.

Referentie Hema personeelsfeest

Ik heb nog veel berichten, lees complimenten, gekregen over Jeroen. Ook de bazen zelf waren erg onder de indruk!

Referentie huwelijk

Wie was toch die vreemde ober? Hij is vast autistisch. Ging hij alleen niet een beetje ver door de borden voor onze neus weg te halen en bij oma onder haar rokken te kijken omdat ze haar zakdoek kwijt was? Mensen, wat hebben we gelachen om jullie reacties! Wie had het als eerste door? Je was ook de burgemeester van Twisk, de glibber van een fotograaf en toen was daar opeens Johnnie. Je kon hem eigenlijk niet missen. Alleen van zijn geur werden de vrouwen al wild. In de tussentijd deed hij met verschillende gasten nog wat duistere zaken… Jeroen, je was top! 

Referentie huwelijk  

We willen je in ieder geval nog hartelijk danken voor je fantastische performance tijdens onze huwelijksdag. Jouw optredens hebben zeker extra “Jeu” gegeven aan onze feestavond. Een hoop mensen zijn er echt met beiden voeten ingetrapt en konden maar niet geloven dat Nicole zo’n “Johnny-type” als ex had.

Referentie huwelijk

We vonden het erg grappig! Toen we het museum uit stapten, siste Edwin tussen z’n tanden of ik wist wie die mafkees/fotograaf was. Tegenover het museum zit een restaurant waar geestelijk gehandicapten in de bediening werken en Edwin dacht echt dat een van die gasten ontsnapt was. Uiteraard kregen we het in de smiezen toen je weer verscheen tijdens het koffie drinken. Met name burgemeester Wil vonden we geweldig!! En als Sjonnie, de ex, was je onovertreffelijk.

Referentie huwelijk                                                                                                                                                     Beste Gerard, Wil, Sjonnie, Jeroen, Het is lastig jouw (jullie) gespleten persoonlijkheid aan derden te beschrijven. We houden het er dan maar op dat we genoten hebben van jullie of jouw optreden. Je hebt precies de juiste ‘ruis’ in ons feestje aangebracht. We hebben niets dan positieve reacties gekregen. 

Referentie huwelijk                                                                                                                                                              We willen je bedanken voor je geweldige optreden op ons huwelijksfeest. We hebben echt hele leuke reacties gehad. Eén gast vertelde ons dat hij het wel heel bijzonder vond dat de locoburgemeester ook op het feest was.

Referentie kadaster Vicrea

 Jeroen dacht meteen mee en had als vooronderzoek ook goed gekeken naar wat voor bedrijf wij zijn, wat wij willen uitstralen. Tijdens de avond heeft hij verschillende rollen (gastheer, quizmaster, slonzige kok, beveiliger) heel goed uitgevoerd. Alle gasten waren onder de indruk en dachten zelfs dat ze met verschillende acteurs te maken hadden. Erg goed vermomd dus. Jeroen is een zeer enthousiaste, initiatiefrijke en meedenkende acteur en ik zal hem aanraden bij mensen die op zoek zijn naar een acteur.

Referentie Kwantum Nederland B.V.

 Wij hebben met Jeroen mogen samenwerken op een bijeenkomst voor onze vestigingsmanagers. De voorbereidende gesprekken hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij heeft opgetreden als gastheer en presentator in de rol van onze nieuwste medewerker en daarnaast tijdens het diner als chefkok en beveiligingsbeambte. Het was een zeer geslaagde dag, mede dankzij Jeroen. 

Referentie Kwintes

 Met veel plezier kijken wij terug op de jaarlijkse kerstbijeenkomst in de Goude schouwburg. Gasten werden bij binnenkomst persoonlijk door hem welkom geheten. Vervolgens heeft hij als engel het programma gepresenteerd. Tijdens het diner was hij als hulpkok aanwezig en tot slot heeft hij de gasten verrast als Santa met Rudolf. Op prettige wijze wist hij steeds opnieuw de juiste klik te maken met de mensen. 

Referentie Koninklijke Metaalunie

 Wij kijken met genoegen terug op het inzetten van de animatieacteurs Jeroen en Hans op ons nieuwjaarsfeest op landgoed Duin & Kruidberg. Bij binnenkomst vervulden zij met verve de rol van lakeien, waardoor iedereen zich persoonlijk welkom voelde. Ook hebben zij ervoor gezorgd dat op een ongedwongen komische sfeer de hele groep zich verplaatste naar de dinerzaal. Ook de andere typetjes zoals de burgemeester, Johnnie en de paparazzo-fotograaf werden enthousiast onthaald en gaven echt een humoristische kwinkslag aan deze avond. Wat ook plezierig was, was dat Jeroen een aantal malen vooraf gebeld heeft om te vragen wat voor soort gezelschap dit was en welk  thema de avond had zodat zij daar met hun typetjes zo goed mogelijk op in konden spelen.

Referentie Van Dorp Installaties B.V.

Wij hebben allemaal erg genoten van jouw optreden! Nogmaals dank voor het superleuke entertainment.

Referentie familiefeest

Wij willen je bedanken voor de fantastische bijdrage die je hebt geleverd aan ons familiefeest. Je hebt met de karakters van James de butler, de vieze kok en de burgemeester iets extra’s toegevoegd aan de feestvreugde. Hartelijke groet van twee dankbare klanten.

Referentie Multimaat

 Jeroen is een echte sfeermaker. Hij wist zich goed aan de gasten aan te passen en de juiste gein uit te halen. Ook had hij een heleboel kostuums bij zich en daarmee veranderde hij een paar keer in andere karakteristieke typetjes. Dit was gewoon in één woord geweldig!

Referentie PGGM pensieonbeheer B.V., open dag

 We willen u bedanken voor de bijdrage aan de open dag. Wij hebben een super dag gehad dankzij u!

Referentie verjaardag 65 jaar

Echt om te gillen zo leuk!

Referentie Comedy Spot

Jeroen trad in januari ’17 op bij Comedy Spot. Het was leuk om Jeroen ook als stand up comedian aan het werk te zien. Knap dat hij dit naast alle cabaretoptredens en typetjes ook erg goed beheerst. Duidelijk een allround vakman! Cristian Pielich, Playground Comedy

Referentie KNGF

Nog bedankt. Het was erg geslaagd. Iedereen wilde graag met de pomppoenmannetjes op de foto.