Blingbling uit Amsterdam. Dat hoor je al na twee woorden. Praatjes voor tien. Grote mond, klein hartje. Heeft overal een antwoord op. Heeft ook overal verstand van, of in ieder geval een mening over. Komt altijd onverwachts op een feestje, receptie of bijeenkomst binnenlopen en maakt dan met iedereen een praatje. Johnny geeft je al snel het gevoel dat je elkaar al jaren kent. Hij is een gevoelsmens. “Ik ken mense goed peile”, zegt hij zelf. 

Typetje Johnny op feest

Ook al is hij een snelle jongen, Johnny werkt gewoon van 9 tot 5. Van 9 uur ’s avonds tot 5 uur ’s ochtends. Hij doet daar altijd een beetje vaag over. “Ik leef een beetje buite de lijne”. Hij is goud en is daar ook dol op. Misschien niet goudeerlijk, maar wel altijd optimistisch, ad rem en vol humor. Dat is die typische Amsterdamse gein.

Soms komt hij met  Anita. Qua lef en grote mond zijn gelijke. Zijn aan elkaar gewaagd en dol op elkaar. Al vindt ze het wel lastig dat John het vaak erg gezellig met vrouwen heeft. Johnny: “Ik ken me goed in hun verplaatsen. En ik weet het: ik mag er alleen maar naar kijke”. Uiterlijk is voor hen erg belangrijk: gouden kettingen, ringen, kleding, haar: alles moet tiptop in orde zijn. Dansen doen ze erg graag en wanneer de gelegenheid er is, zul je hen dan ook op de dansvloer vinden: vol passie en overgave. Hun motto is: leef met lef!

Als hij ergens binnenkomt waar hij niemand kent, dan noemt hij zich een vage kennis, of een relatie van iemand. Hij kent altijd wel iemand via via. En iedereen kent Johnnie. “Ik hep iets met mense.”  

Als u Johnnie uitnodigt op uw bijeenkomst, feest of evenement, dan zal hij u verrassen met zijn verschijning en de grappige gesprekken die hij met uw gasten voert.

Enkele broers: burgemeester Wil, foute ober, smoezelige kok en gastheer.